fülvédő cseppek
Ft 0
Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Élvezd a vizet fülfájdalom nélkül!

Swimseal egy hatékony megoldás a fül védelmére víz okozta fertőzésekkel szemben. Ez a különleges termék kifejezetten úszás, fürdés vagy bármely víz alatti tevékenység során védi a fület.
Élvezd a vizet fülfájdalom nélkül!

Hatékony védelem a víz okozta fertőzésekkel szemben.

Az innovatív formula segít megelőzni a gyakori problémákat, mint például a fülgyulladás vagy a fülfájás, amelyeket a vízbe kerülő baktériumok és mikrobák okozhatnak.

Egyszerű használat

Hatékony védelem

Természetes érzés

Mit kell tudni a SwimSeal védő fülcseppről?

Mit kell tudni a SwimSeal védő fülcseppről?

A Swimseal egy könnyen használható csepp, amelyet egyszerűen a fülbe csepegtetve alkalmazhatunk. Ez a védelem nem csak hatékony, hanem kényelmes is. A SwimSeal fülcsepp speciális formulája megakadályozza a baktériumok és mikrobák bejutását a fülbe, így csökkentve a fülgyulladás vagy fülfájás kockázatát. Használata egyszerű: csak csepegtess 2-3 cseppet a fülbe, és élvezheted a vízben való pihenést és szórakozást anélkül, hogy fülpanaszok miatt aggódnod kellene.

Swimseal a láthatatlan füldugó, természetes érzés

A SwimSeal összetételeinek köszönhetően egy vékony bevonatot képez a külső fülben, mely bevonat képes megvédeni a külső fül bőrfelületét a fertőzött víz káros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami leginkább a szilikonhoz hasonlítható. Ezenkívül a termék teafaolajat is tartalmaz, mely számos gyógyhatása mellett a fül védelmére is kiválóan alkalmazható.
Swimseal a láthatatlan füldugó, természetes érzés

Elégedett swimseal vásárlók

Örülök, hogy felfedeztem ezt a csodálatos fülvédő cseppet, ami lehetővé teszi gyermekeim számára gondtalan pancsolást és közben nekem se kell aggódni a lehetséges következmények miatt.
nem kell többé aggódni
Anna (32)
Megfelelő óvintézkedéseket tettem és el akartam kerülni egy potenciális fülgyulladást. Ez úgy tűnik sikerült a Swimseal-nek köszönhetően. Hálásan köszönöm.
tökéletes megoldás
Ibolya (50)
Sajnos korábban én is tapasztaltam már fülgyulladást, ami fájdalommal és további kellemetlenséggel járt. Mióta felfedeztem a Swimsealt azóta ez a problémám megszűnt.
megszűnt a problémám
István (46)
Dr. Ballagi P. György ajánlásával

Dr. Ballagi P. György ajánlásával

„Sok ismerős, rokon kérdezi tőlem: begyulladt a fülem a víztől, mit tegyek rá? A válaszom: SEMMIT! Azonnal keress fel egy fül,-orr,-gégész szakorvos!. És, hogy legközelebb ne gyulladjon be a füled, használj Swimseal védő fülcseppet mielőtt úszni, fürödni mész!”
Dr. Ballagi P. György
gyógyszerész-farmakológus

Érdekességes, hasznos tudnivalók

A fülzsírról

A fülzsírról mindenki undorodva beszél: olyan dolognak tartjuk, mely csak kellemetlenségeket, kínos helyzeteket szül. pedig ha jobban belegondolunk, akkor a fülzsír igenis fontos szerepet ...

Bővebben
© swimseal.hu. Minden jog fenntartva!